Upozorenje Kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo koristimo kolaćiće na našoj web-lokaciji infokom.hr
PRIHVAĆAM KOLAČIĆE

Posjetite našu Izjavu o privatnosti ako želite saznati više o našim pravilima privatnosti i kolačićima.
 
Profesionalno, savjesno, brzo i efikasno
Naš programerski tim rješava sve vaše probleme, u jednom jedinstvenom sustavu
 
Profesionalni konzalting - kvalitetan početak
Prije svakog projekta najvažnije je znati kvalitetno sagledati kompletnu cjelinu poslovnih procesa i svih elemenata uključenih u realzaciju. Naše iskustvo koje se gradilo kroz cijeli niz godina s raznim klijentima u raznim branšama, dovelo nas je do toga da danas možemo pomoći svakom klijentu u odabiru najboljih opcija, kako bi optimizirao i unaprijedio svoje poslovanje. Mi gledamo da iskoristimo jednostavnost aplikacije Odoo, koja olakšava korisnicima brži prelazak na novi sustav. Gledamo da upravo tu razumljivost i jednostavnost potkrijepimo naprednim tehnologijama u pozadini kako bi se investicije u ovakav jedinstveni sustav brzo isplatile našim komitentima.
Najveća prednost Odoo ERP-a je upravo u tome što daje veliku vrijednost za daleko manja ulaganja u usporedbi s klasičnim ERP sustavima. No ono što mi dodatno uvijek ističemo jest upravo činjenica, da je modabilnost Odoo aplikacije na našem tržištu, upravo ona karta uspjeha, jer omogućuje vrlo individualan pristup i kreativno prilagođavanje vašim idejama i procesima, što je vrlo ograničeno kod predefiniranih ERP sustava
 
Dozvolite da skrojimo sustav po vašoj mjeri
 
 
Implementiramo kompletan sustav za vas
Projektna dokumentacija potrebna za implementaciju sustava kreira se u susradnji s naručiteljem, odnosno ukoliko naručitelj raspolaže sa stručnjacima za izradu dokumentacije, radimo prema predlošku primljenom od naručitelja. Standardno koristimo SCRUM metodologiju za uspješnu realizaciju i razvoj projektnog zadatka.
Ukoliko ste tek početnik s tek nekoliko zaposlenika i nemate u ovom trenutku toliko zahtjevnu strukturu, možemo za Vas, u svrhu efikasnije implementacije, odraditi istu bez projektne dokumentacije.
Pozivamo Vas svakako da iskoristite našu stručnost i iskustvo za kvalitetnu implementaciju Vašeg ERP sustava skrojenog prema Vašim potrebama kako bi ga preuzeli po modelu "ključ u ruke"
 
 
 
Prilagodba modula vašim potrebama
Prilikom nadogradnji, dorada ili izrada modula treba uvijek imati u vidu i povezivost aplikacija, te komplementarnost poslovnog procesa. Upravo zato je bitno početno savjetovanje i projektiranje, kako bi i Vi kao klijent i mi kao izvođač kvalitetno razumijeli Vaše potrebe i prilagodili module točno vašim specifičnim potrebama. Opcije su neograničene i doista svaki segment poslovanja može se uskladiti s određenim specifičnostima vašeg poslovanja i vaših procesa.
Osim programskog, funkcionalnog i operativnog prilagođavanja, sve module možemo prilagoditi i vizualno kako bi vaši djelatnici što efikasnije svladavali funkcionalnost programa i samim time provodili kvalitetno procese kroz softversku strukturu.
Stoga ne okljevaje više, unaprijedite još danas vaše poslovanje. Obratite se slobodno našim stručnim savjetnicima kako bi vam oni "skrojili" najbolju moguću strukturu i uveli vas u moderno poslovanje s boljom kontrolom i jačom efikasnosti.
 
Dozvolite da prilagodimo sustav točno vašim potrebama
 
 
Migracija podataka na vaš novi sustav
Jednom kad je vaš sustav osposobljen za rad, naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju da brzo i bezbolno prebacite podatke iz vašeg starog sustava u novi. Za to koristimo tablice za prijenos i trudimo se maksimalno ponovo posložiti podatke u vaš novi sustav kako su bili zavedeni u starom. Time vam olakšavamo i ubrzavamo početak korištenja novog sustava.
Prijenos podataka radimo i sukladno projektnom zadatku, kao i sve potrebne preinake ili dorade oko podataka na novom sustavu. S manjim korisnicima radimo i po dogovoru, a imamo osposobljene i unositelje podataka ukoliko je potrebno novo unositi podatke, jer krećete od početka u Odoo aplikaciji.
Usluga unosa podataka dogovara se posebno, dok je prijenos podataka sa starog na novi sustav dio standardne ponude određene projektnim zadatkom.
 
 
Dozvolite da uredimo vaše podatke i pripremimo vas za rad
 
ZAPOČNITE DANAS
 
Edukacija za rad na Odoo sustavu
Vaš Odoo ERP sustav je osposobljen i operativan, no vaši djelatnici se susreću sada s novim izazovom. Naši savjetnici i edukatori osposobit će vaš tim koji radi unutar ERP sustava kvalitetnim i temeljitim edukacijama. S našim edukatorima proći ćete svaki najmanji korak aplikacije i usavršiti svoje sposobnosti za rad na ovom naprednom sustavu. Odoo je poznat po svojoj korisničkoj prihvatljivosti i razumljivosti, stoga će svladavanje svih procesa biti vrlo jednostavan zadatak, čak i za najproblematičnije na području računalne pismenosti. Naši edukatori su strpljivi i temeljiti, a stoje vam na raspolaganju i u sklopu ugovora o održavanju, koji možete sklopiti s nama i time dodatno utvrditi naš odnos s vama.
Pratimo vas u svakom trenutku i stojimo vam stalno na raspolaganju, stoga slobodno nam se obratiti da posložimo vaš sustav i educiramo vaše ljude za rad na ovom naprednom sustavu.
 
Dozvolite da obučimo vaš tim za rad na naprednom sustavu
 
ZAPOČNITE DANAS
 
HOSTING
Smjestite svoj sustav na pouzdani server
Nudimo vam korištenje Odoo sustava kao SaaS (software as a service). SaaS model podrazumijeva da se Odoo instalacija i baze podataka nalaze u Cloudu, a vi im pristupate sa vaših računala, tableta ili pametnih telefona putem interneta. Primjenom ovog modela nemate nikakva ulaganja u infrastrukturu (servere, mrežu, backup, programe i sl), a plaćate samo korištenje programa. Ovu uslugu pružamo vam u suradnji sa vodećim globalnim Google Cloud providerom, i na taj način vam osiguravamo maksimalnu dostupnost podataka (24/7), brzinu korištenja (SSD diskovi) i sigurnost vaših podataka.
 
ODRŽAVANJE
Nastavite koristiti sustav u sigurnim rukama
Nakon implementacije ERP-a ponuditi ćemo vam povoljne uvjete održavanja sustava i pružanja stručnih usluga.
Sklapanjem ugovora o održavanju dobivate:
  • Naše konzultantske usluge kod korištenja ERP-a
  • Usklađivanje programa sa zakonskim izmjenama
  • Promptnu reakciju na sve vaše zahtjeve
 
Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku